Design #21

Elin fick en ny bloggdesign av mej nu ikväll. Jag blir alltid nöjd över de designers jag gör faktiskt. Men främst är det ni, ni som vill ha mina designers, som ska bli nöjda :)


Design #20

Angie, som jag känt sedan tidigare, fick en ny design idag. Det blev en stilren design med svart och vitt. Headern hade hon gjort själv. Men snygg blev den :)


Design #19

Egentligen är jag emot att göra bara enstaka småsaker, som t.ex en header eller bara ändra med kommentatorsrutan etc. Jag vill väl ha riktiga utmaningar antar jag ^^.

Igår gjorde jag en header till Kalle.Design #18

Nu ikväll skrapade jag ihop en design till en kille. Min första design till en sådan ^^. Här kan ni kolla in hur den blev.
Design #16-17

Ja, nu ikväll - trots att jag har en förkylning som jag fått av svininfluensa vaccinet - har jag gjort två bloggdesigners. Hoppas ni gillar dem :) Som ni märker är det en viss design som är populär just nu. Och jag tycker de är roligast att göra förtillfället också :)Till bloggenTill bloggen


Nu har jag ju inte fått deras godkännande till att dem gillar designerna, men jag lägger upp dem iaf :) De har sett sina headers iaf.

Design #15

I förrgår gjorde jag en ny bloggdesign till en miss Michaela jag tycker jag gjorde ett bra jobb om jag får säga min mening och idag fick jag ett fint kort på posten med betalningen, men dock FÖR mycket i betalning. Tack :DDenna recension fick jag av henne:
Taget ur bloggen:
'Ny design!
Vad tycker ni? Jag tycker det blev jättesnyggt! Det är ingen mindre än den här tjejen som har snickrat ihop den.
Hon heter Jennie och har fixat många bloggar och hon är perfekt om man inte är så duktig på sånt själv ;) Hon gör det även för ett bra pris och dessutom verkar hon vara en jätterolig och mysig tjej och bara det gör det ju värt varenda krona! Tack för hjälpen! :D'

Designers #13-14

Nu ikväll har jag hunnit med fyra nya designers. Lägger bara upp två, eftersom den tredje tjejen ännu inte sett sin och den fjärde designen är ännu inte insatt. Ikväll blev det en knallrosa och en Twilight blogg :) Den första jag gör faktiskt :)Till bloggenTill bloggen

Design #12

Nu idag har jag gjort en ny bloggdesign till en tjej som heter Ayan. Kolla in på hennes blogg om ett tag, för den har precis lagts in.Designers #1-11

Nu kommer jag lägga till en del bloggar jag designat. Hoppas ni gillar det :)Till bloggenTill bloggen

Till bloggenTill bloggenTill bloggenTill bloggenTill bloggenTill bloggenTill bloggenTill bloggen

Om mej

Ni kanske är lite nyfikna på vem jag är, så här kommer lite om mej.

Jag heter Jennie och är 19 år. Tog studenten i juni i år, då jag gick samhälle journalistik i Halmstad på LBS (Ljud&Bildskolan). Just nu är jag arbetslös, men hoppas att antingen få ett jobb snart eller att kanske starta eget :)

Just nu bor jag hos mina föräldrar, dit min pojkvän också har flyttat. Detta får bli vår lösning så länge, medan vi skaffar jobb.

Mina intressen är musik, sjunga, skriva, designa, blogga, shoppa, läsa och kolla på film.

Vi hörs!


Såhär beställer du en design!

Jag är inte dyr, vill jag först påpeka. Jag tar betalt allt från 50-100 kr, då ni får er design precis som ni vill ha den, bara att jag kanske lägger mej i och ger er tips på hur designen kan bli bättre.

Om ni vill att designen ska läggas upp i en test blogg, kostar det 20 kr extra - då får ni se ALLT.

Betalning sker antingen på posten eller översättning till mitt konto, helst på konto.
När jag har sett en kopia av överföringen, kan designen sättas in samma dag om ni inte har samma bank som mig.

Vad innehåller en design?
När jag gör mina designers har jag alltid med följande:

- Fast bakgrundsbild, valfri färg/mönster.
- Header.
- Ändringar av utseendet på inläggen (såsom teckensnitt, färg)
- Ändringar i kommentatosfältet (egna meddelanden exempelvis, utseendet på kommentatorsfältet etc)
- En personlig profiltext i menyn.
- En personlig signatur i varje inlägg, med sin egna handstil om så vill - kommer in automatiskt.
- Ny RSS knapp som passar in i designens färger.
- Högerklicksskydd om så önskas.
- Skuggning bakom rubriker.

Priset väljer du själv.

JAG GÖR MINA DESIGNERS I FIREFOX, SÅ OM DET SER KONSTIGT UT I EXPLORER, CHROME ETC, STÅR JAG INTE FÖR DETTA.

KONTAKTA MEJ:
Eftersom jag inte direkt har en bloggmejl, ber jag er att kommentera ett inlägg och att ni då lämnar er mejladress så kontaktar jag er. Finns möjlighet att prata via msn.

TACK FÖR ATT NI RESPEKTERAR MINA REGLER!

Jag öppnar upp min egna designblogg!

Eftersom jag får en del frågor om design och så, tänkte jag nu att jag öppnar upp en designblogg, där ni kan beställa er nya design :) Jag hoppas ni kommer tycka om sidan och jag kommer att hjälpa er så gott jag kan. Jag kommer också att publicera designers som jag gjort. Lite som min portfolio :)

Har ni frågor, är det bara till att kommentera inlägget.


Ha de fint!

RSS 2.0