Back on track

Hej alla! Nu är jag tillbaka från en skön helg. Vatt i Ullared och valde då ju som sagt att inte ta med mej datorn. Imon ska jag ta tag i ännu mer designers. Så ni som beställt, dem kommer förmodligen in imon!

Kram,
Jennie

Kommentarer
Postat av: jossan

Kontakta mig igen, jag behöver en ny design:)

2010-03-31 @ 21:34:20
URL: http://jossanuu.blogg.se/
Postat av: Annica

heej! har hittat en design som jag tycker v äldigt mycket om som du gjort, och skulle gärna vilja köpa den eller få hjälp och göra den...tack på förhand! Annica

2010-05-06 @ 17:52:51
URL: http://annicamalm.blogg.se/
Postat av: Matilda

HEJ!

De är så att jag hade velat ha en ny design och du är så himla duktig och jag var så nöjd sist så jag undrar om du nån dag när du har tid över kanske har lust att hjälpa mig. Vet lite granna hur jag vill ha det så har gjort en "teckning" på hur jag önskar ha det. Om du vill kan du kolla och se om de är något du känner för.

hade bäst du :)

2010-09-27 @ 19:06:37
URL: http://matildaandren.blogg.se/
Postat av: Andrea

Hej Jennie!!

Hittade din blogg av en slump och det är precis den stil du bloggdesignar som jag skulle vilja ha på min blogg.

Hör mer än gärna av dig om du är intresserad av att göra en fin blogg till en tjej som kan noll om bloggar men jätte gärna vill ha en... :) ;)

Hoppas vi hörs!!!

Kram Andrea

andreaastrom@hotmail.com

2011-05-08 @ 23:58:32
Postat av: Linda Dahl

hejsan!har skrivit till många som säger att dom designar bloggar men har aldrig fått svar ( dålig stil ;) ska åka till USA nu och tänkte börja blogga igen men vill ha en ny design till det! så snälla hör av dig så snart du kan eftersom jag åker om 2 veckor :) ( kan betala extra för att det ska gå snabbare) kram!

2011-07-14 @ 22:55:47
Postat av: Anonym

HeJHEJ

Jag undrar om du har tid att fixa en blogg design till mig, i stort sett är den färdig. har en blogg nu men mina kategorier fungerar inte. och så tänkte jag skaffa en helt ny blogg med ett helt nytt namn osv. men ska ha typ samma design som jag har i min nuvarande blogg. undrar om du har tid att hjälpa mig?Hör av dig om du kan!Min blogg:

www.sheflorris.blogg.seTack på förhandha det gött

2011-08-13 @ 15:42:45
URL: http://sheflorris.blogg.se/

Lämna ditt meddelande här

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig?

Vill gärna att du skriver in din E-postadress: (publiceras ej)

Har du en egen blogg? Skriv in den.

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0